Opplæring i administrasjon, bruk og vedlikehold av hjemmesiden din


Ønsker du å komme i gang med redigering og bruk av hjemmesiden, vil vårt grunnopplæringskurs være nyttig for deg. Trenger du eventuelt en oppfriskning i bruk av publiseringsverktøyet, eller har du kanskje nye medarbeidere som trenger en grunnopplæring?

Firmanett tilbyr grunnkurs i bruk av vårt publiseringsverktøy både for nye og eksisterende brukere. Noen fordeler ved å delta på våre opplæringskurs er at vi gir mer faglig påfyll på disse kursene enn den opplæringen vi gir pr telefon, bl.a. noe vi kaller dagens webtema, i tillegg til enkel bevertning. Utover dette har du også mulighet til å utvide nettverket ditt, få tilbakemeldinger og ideer, samt mulighet til å snakke med en av våre rådgivere.


På dette kurset lærer du blant annet:

  •  Hvordan å laste opp og publisere bilder
  •  Hvordan å laste opp og legge ut dokumenter
  •  Hvordan redigere innhold
  •  Hvordan lage lenker
  •  Hvordan legge til rette for SEO (søkemotoroptimalisering)
  •  Hvordan administrere menyen
  •  Hvordan få Facebook boks på hjemmesiden


Vilkår for opplæring

Opplæringskurs kjøres ved behov, og minst to ganger pr. måned. Minste antall kursdeltakere er 3 bedrifter for gjennomføring. 
Bestilling av opplæring på ønsket dato er bindende ved påmelding. Avbestilling må meldes til kurs@firmanett.no innen kl. 09:00 2 dager FØR kursdato.

Hvis avbestilling ikke er meddelt oss og påmeldt firma (kursdeltaker) ikke møter belastes kr. 500,- eks mva.  

Firmanett kan ved f.eks. lav deltakelse, sykdom hos kursleder eller andre forhold avlyse kurs. Firmanett formidler i så fall dette senest 2 dager før kursdag. Firmanett står ikke ansvarlig for deltakernes meromkostninger f.eks reisekostnader eller hotellopphold.